Mama's ravioli

Over Mama's ravioli

Leonella (75 jaar jong), geboren en getogen in Toscane, is moeder van 4 kinderen en grootmoeder van 10 kinderen, heeft van haar moeder geleerd hoe ze zelfgemaakte Ravioli kon maken sinds ze een kind was.

Dit is een erfgoed van een langdurige generatie.

​Mama’s ravioli gelooft in verse ingrediënten van de markt die heerlijke en gezonde producten maken.

Mama’s Ravioli richt zich op Slow Food (km 0), dit betekent dat de kruidenierswaren van de lokale markt komen.

Ze  kopen bij de kleine producent die zich in een straal van maximaal 30 km bevindt om de distributieketen te verkleinen en de lokale economie op een duurzame manier te helpen.

Ook gebruiken zij lokaal biologisch en een authentiek en seizoensgebonden producten: 

  • Meel van de molen

  • Eieren van de boer

  • Seizoen groente van de markt

  • Duurzame verpakkingen als papier en glas

​Mama’s Ravioli wordt met liefde gemaakt en alleen met de beste producten.